Kunt u de mail niet goed bekijken?
Klikt u dan hier !


Probeer nu gratis !

Geachte lezer,
U heeft zojuist onze nieuwsbrief ontvangen. Wij willen u kennis laten maken met de online dienstverlening van Klimaatontwerp.nl. Wij zijn er van overtuigd dat u met onze online applicaties aanzienlijk op tijd kan besparen. Naast het gemak en de betrouwbaarheid. Bij ons staat kwaliteit voorop, dat kost ons tijd en daarom gaan we in regelmatige fases onze dienstverlening uitbreiden met meer applicaties. 


Verloting Beurs

Verloting beurs Geachte lezer,
Tijdens de beurs hebben we ook een actie gehouden waarbij er een fles wiskey gewonnen kon worden.  De gelukkige winnaar is dhr. M. Hol van de firma Structon. Binnenkort zal de fles wiskey persoonlijk worden overhandigd. Alvast gefeliciteerd!


             

 


Beurs | Cold Climate Event

Verloting beurs Eind Januari stond Klimaatontwerp.nl voor het eerst op het Cold Climate Event in Gorinchem. Na een drukke voorbereiding, hebben wij de manier waarop wij kennis en kunde binnen onze applicatie ontsluiten veelvuldig kunnen demonstreren. Het gevolg: enthousiaste reacties en hele bruikbare feedback. Meerdere partijen hebben reeds interesse getoond voor het gebruik van onze applicatie of het integreren van onze functionaliteit op hun eigen portaal of website. Dat het borgen van kennis binnen het vakgebied noodzakelijk is was bij ons al wel bekend, maar veel bezoekers hebben aangegeven dat deze behoefte verder gaat dan alleen het calculeren van individuele modules. Waar ontwerpsoftware hoog op het verlanglijstje staat van de installateur, heeft de groothandel een bijzondere interesse in selectietools voor hun producten. Deze signalen waren voor ons een bevestiging van de weg die wij met onze productontwikkeling reeds waren ingeslagen.

Onze applicatie is ook in onderwijsland niet onopgemerkt gebleven. Een grote landelijke opleider heeft interesse getoond in het toepassen van onze applicatie in haar onderwijsmethodiek. De eerste gesprekken hierover hebben inmiddels plaatsgevonden, en een verdere detaillering zal de komende maanden worden uitgewerkt. Onze focus voor de komende maanden zal liggen bij het verder ontwikkelen van onze projectlicentie, waarmee niet alleen individuele modules, maar hele hydraulische klimaatsystemen kunnen worden ontworpen en gecalculeerd. De voor deze licentie benodigde functionaliteit zal tevens als basis dienen voor het nog verder uitbreiden van onze dienstverlening. Meer informatie hierover volgt. Al met al kunnen we terugkijken op een geslaagde beurs.

  
Copyright 2013 Klimaatontwerp.nl,